Jag som författare

År 2006 kom min första bok, Sju enkla steg till en färdig uppsats, ut. Sedan dess har det blivit ytterligare tre stycken. Här följer en kort beskrivning av var och en av de fyra böcker som jag hittills har skrivit.

Personlig effektivitet

En handbok i konsten att få mer gjort på några timmar än vad andra hinner på en dag

Vem vill inte få mer gjort på mindre tid och samtidigt minska sin stress? Det är enklare än du tror. Den här boken är sprängfylld med tekniker som får din produktivitet att nå nya höjder. För att läsa mer om boken, klicka här.

Snusfri på tre veckor

Snusfri på tre veckor: Konsten att sluta snusa utan att gå i bitar

Boken för dig som vill sluta snusa och göra dig fri från beroendet en gång för alla. Jag beskriver hur jag själv bar mig åt för att lägga snusdosan ifrån mig — och hur du kan göra detsamma. För att läsa mer om boken, klicka här.

Sju enkla steg till en färdig uppsats

En handbok för studenter på högskola och universitet

Innehåller ett system som steg för steg beskriver hur man skriver en uppsats på ett enklare och effektivare sätt. Det här är den boken jag själv saknade under mitt uppsatsskrivande. För att läsa mer om boken, klicka här.

Från sömnlös till utsövd

Ett sexveckorsprogram mot sömnproblem för bättre sömn, mer energi och högre livskvalitet

Ett sexveckorsprogram för dig som lider av insomni, vilket bland annat innebär att du har svårt att somna eller att du vaknar upp mitt i natten. Progammet är baserad på ett forskningsprojekt. För att läsa mer om boken, klicka här.

Copyright © 2010–2024 Fredrik Hillvesson